Arifiye Anaokulu

WEB https://arifiyeanaokulu.meb.k12.tr
Adres : ARİFBEY MAH. TAN SK. ARIFIYE ANA OKULU BLOK NO 3 ARİFİYE / SAKARYA
VİZYON : GÜVENLİ ELLERDE EL ELE, GELECEĞE GÜVENLE Bakıyoruz! Çocuklarımız Bu eğitim kurumunda ; Kendine özgü niteliklerini yitirmeden, suflör kullanmadan yaşamayı öğrenen, doğayla ve toplumla iletişim ve duygudaşlık kurabilen, çocukların içlerindeki yaşama sevincini, kendiliğindenliği ve yaratıcılığı tüm yaşamlarına taşıyabilen, psikolojik düğümler oluşmadan rehberlikle yönlendirilebilen, uyumlaşmış çocuklar, ailelerimize ve topluma da "çocuksu" değerleri ve insani değerleri kaybetmeden sunabilen BİREYLER İÇİN varız.
MİSYON : Biz Arifiye Anaokulu; 36-72 aylık öğrencilerimizi: *Düşünen, araştıran, sorgulayan, çözüm üretebilen, öğrenmeyi öğrenen *Bildiklerini yaşama taşıyarak paylaşmayı seven *Sosyal yönden gelişmiş ve kendini ifade edebilen *Sorumluluklarını üstlenip kendine yetebilen *Atatürkçülük bilinci, millet, vatan, bayrak sevgisi gelişmiş *Bedensel, zihinsel, sosyal ve duygusal yönden gelişmiş ve sağlıklı *Temel alışkanlıkları kazanmış, İletişim becerilerine sahip *Olumlu benlik algısına sahip *Kendisine ve çevresine duyarlı olabilen *Öz değerlerinden uzaklaşmadan çağdaş ve aydın bireyler olarak Yetiştirmek amacındayız VE Okul Öncesi Eğitimin öneminin kavratılması, yaygınlaştırılması ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte etkin olarak kaliteyi arttırmak bizim görevimizdir.
BAŞARILAR : Canım Annem Resim Yarışmasında 2.lik Umut Oyuncakları Tasarım Yarışmasında 3 Lük.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : SABAHÇI -(08:00-13:00) öĞLENCİ -(13:00-17:30)
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Arifiye Anaokulu ilçe merkezinde olup ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır ARİFİYE Tren İstesyonunun tam karşısındadır.Ayrıca Adapazarı Merkezinden hareket eden Arifiye -Kalaycı ve Sapanca-Sapanca -Yanık minibüslerinin güzergahında bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İlçe merkezinde yer almaktadır.İlçe Jandarma Karakol yanı ve İlçe Tarım Müdürlüğünün hemen arkasında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : SAKARYA İL MERKEZİNE UZAKLIK : 16 KM ARİFİYE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 500 M
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :